top of page

Klienterne siger

Misty Woodland

“Hos Eva er jeg blevet modtaget åbent og imødekommende, og jeg har følt mig lyttet til og forstået. Forløbet hos Eva har været en kæmpe støtte, som har givet mig mange nye indsigter - og med hendes hjælp er jeg nu kommet klogere, stærkere og mere handlekraftig ud på den anden side af et længerevarende stressforløb.”

Sarah 31 år

Seagulls

”Når man vælger en psykolog, er det også rigtig vigtigt, at kemien er i orden, for man skal jo have tillid til personen, så man kan åbne op for alle sluserne. For mig var det i hvert fald det rette match med Eva. Jeg fik meget hurtigt tillid til hende, og hun har været en uundværlig samarbejdspartner for mig i det forløb jeg har været igennem, både personligt, men også i forbindelse med det at komme tilbage i arbejde, da hun også hjalp med at få udarbejdet en plan for at kunne komme igang igen."

Camilla, 41 år

Se hele anmeldelsen her

Sandy Beach

“Eva har været en stor støtte gennem en meget hård periode i mit liv. Hun har altid lyttet, forstået mig og jeg har altid været tryg i hendes nærvær.  Eva har ikke kun lyttet, men hun har også formået at give mig råd og vejledning samt en dybere forståelse for mig selv og den bagage jeg nu bære rundt på. 

Jeg vil aldrig være foruden den tid jeg gik hos Eva.

Det har været et vendepunkt i mit liv - og det er jeg evig taknemmelig for.”

Fie 29 år

Priser: Insurance
bottom of page